Digitális átalakulás

Digitális átalakulás

115 videónk a digitális hatékonyságodért

hogy az átállás ne kényszer legyen, hanem lehetőség.

2021. január 19. - Pedro78

videozas.jpg

Ha hiszitek ha nem minden egyes videó előtt arra gondolunk, hogyan fogja ez segíteni azokat, akik nézik, hallgatják az anyagjainkat. Erről szól a történet.

Innen pedig egy feladatom van mint PR-os.

Hogy az akinek kellünk, a megfelelő pillanatban ránk találjon.

Ha ezt most olvastod, sikerült eljuttatnom az üzenetemet.

Köszönöm, hogy itt vagy, köszönöm ha elolvasod és innentől ha kérdésed van, vagy ötleted a további videókra, küld hozzám nyugodtan (megoldas@amtech.hu)

Angie

 

115 videó a digitális hatékonyságodért, a bizalomért.

Mikor elindítottuk a Youtube-on az Amtech és a Digitális Transzformáció csatornáinkat, azért tettük, hogy ott is megtalálhatóak legyünk.

 

A csatornáinkon látható videók témáit úgy állítottuk és állítjuk össze, hogy azok választ adjanak a hozzánk érkező, nekünk feltett kérdésekre.

Azt gondoljuk, hogy a válaszokat jobb, ha nem csak leírjuk hanem el is mondjuk. Így leszünk mi is digitálisan hatékonyak.

Így egyik videó követte a másikat, s mára már 47+68, azaz összesen 115 darab videót tudnak megnézni az érdeklődők, amikben igyekszünk érdekes, partnereinket érintő témákat szakértő módon kielemezni.

És igen, vannak kényes témák is, amiket talán félnek az emberek megkérdezni, de a visszajelzések az mutatják, hogy megnyugtatja őket, hogy mi ezekre is gondolunk, ezekről is beszélünk.

Ugyanúgy, ahogy a munkánk során, a videó csatornáinkon is igyekszünk szakértelmünket az emberek maximális segítésére használni.
És, hogy megéri-e ez a sok munka, amit belefektetünk?

Abszolút.

Sok esetben, mire tárgyalásra kerül a sor, leendő partnereink már megnézték a videókat, és látják hogyan dolgozunk és mit várhatnak.

 

Gratulálnak a csatornákhoz, s szinte ismerősként köszöntenek, annyit láttak minket az AmTech Rendszerház és Pedro - A Digitális Transzformáció Hírnöke TV csatornáinkon.

Digitalisan_Hatékonyan_2021_Video

Hatékony megoldást csak a rendelkezésünkre álló információk ismeretével tudunk hozni. Igyekszünk a sok tudást egy helyen összegezni és mindenki számára elérhetővé tenni. Növeljük együtt a digitális hatékonyságotokat. Keressetek bizalommal, szakértőink segítenek.

Hatékony digitális megoldásokkal felvértezve a magyar cégeknek is tudunk segíteni.
Ezeket jó tudni, mielőtt belevágsz egy hatékony vállalatirányítási rendszer fejlesztésébe:

Jó tudni

További írások és videók folyamatosan...

Szekrényi Péter - Pedro

 

#news #digitalishatekonysag #szoftverfejlesztes #vállalatirányításirendszer #digitalizáció #digitálistranszformáció #robotika #ai #innovation #vállalatirányításiszoftver

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://digital-transformation.blog.hu/api/trackback/id/tr5216395562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása